نسل ذرافه‌ها در حال انقراض است

نسل ذرافه‌ها در حال انقراض است

تحقیقات جهانی دانشمندان نشان می‌دهد نسل ذرافه‌ها در حال انقراض است . بر اساس آمار منتشر شده، جمعیت بلندقدترین موجودات جهان به طور نگران‌کننده‌ای در حال کاهش است، به گونه‌ای که در ۳۰ سال گذشته، ۴۰ درصد از جمعیت آن‌ها از بین رفته است. این بدان معناست که ذرافه در لیست جانواران در خطر انقراض در بخش حیوانات آسیب‌پذیر قرار دارد. اتحادیه بین‌المللی حفاظت از محیط زیست که با نام اختصاری IUCN شناخته می‌شود تنها یک گونه از ذرافه‌ها را می‌شناسد، اما ۴ گونه ذرافه وجود دارد. جمعیت این حیوان در سال ۱۹۸۵ برابر با ۱۶۳٫۴۵۲ تا ۱۵۲٫۷۰۲ راس بوده در حالی که در سال ۲۰۱۵ جمعیت این جانوران با کاهش بسیار به ۹۷٫۵۶۲ راس رسیده است. تا پیش از این ذرافه‌ها در گروه جانوارن با کمترین نگرانی یعنی حیواناتی که در معرض کمترین خطر انقراض هستند، قرار داشتند.

اتحادیه بین‌المللی حفاظت از محیط زیست علت کاهش جمعیت ذرافه‌ها را به طور دقیق شناسایی نکرده اما ممکن است افزایش جمعیت انسان‌ها در مناطق زندگی ذرافه‌ها که شامل جنوب و شرق آفریقا و گروه کمی نیز در غرب و مرکز آفریقا می‌باشد، از دلایل این اتفاق نگران کننده باشد. IUCN عواملی چون شکار غیرقانونی، کاهش زیستگاه‌های زندگی در نتیجه افزایش معادن و زمین‌های کشاورزی، افزایش تعارضات زندگی انسان‌ها و حیوانات و آشوب‌های اجتماعی را بر کاهش جمعیت ذرافه‌ها موثر دانسته است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *