کتاب لاتین میکروب شناسی و بیوشیمی لبنیات: پیشرفت های اخیر (۲۰۱۵)
مواد لبنی از جمله مواد غذایی ضروری برای بدن هستند که برای تشکیل استخوانها و عملکرد عضلات و دیگر موارد در بدن لازماند. مواد لبنی هم همچون دیگر مواد غذایی در معرض آلودگی میکروبی قرار دارند که موجب بروز بیماریهای در انسان میشوند. کتاب لاتین میکروب شناسی و بیوشیمی لبنیات: پیشرفت های اخیر نیز این گروه از مواد غذایی را از نظر میکروب شناسی و بیوشیمیایی بررسی میکند و آخرین یافتهها در این زمینه را ارائه میدهد.
مشخصات کتاب لاتین میکروب شناسی و بیوشیمی لبنیات: پیشرفت های اخیر
نام کتاب: Dairy Microbiology and Biochemistry: Recent Developments
نویسنده: Barbaros H. Özer & Gülsün Akdemir-Evrendilek
زبان: انگلیسی
تاریخ چاپ: ۲۰۱۵
ویراست: اول
ناشر: Taylor & Francis Group, LLC
تعداد فصول: ۱۶ فصل
تعداد صفحات: ۴۵۸ صفحه
حجم فایل: ۳ مگابایت
معرفی کتاب لاتین میکروب شناسی و بیوشیمی لبنیات: پیشرفت های اخیر
کتاب لاتین میکروب شناسی و بیوشیمی لبنیات: پیشرفت های اخیر توسط بارباروس اچ اوزر و گولسون آکدمیر اورندیلک گردآوری شده است. این کتاب در ۱۶ فصل سازمان دهی شده است که عناوین برخی فصول این کتاب در زیر ذکر شدهاند:
– میکروب شناسی شیر خام
– پیشرفتهای اخیر در ژنتیک باکتری اسید لاکتیک
– میکروب شناسی شیر مایع پردازش شده
– میکروب شناسی پنیر
– میکروب شناسی و بیوشیمی ماست و دیگر محصولات تخمیر شیر
– توسعه محصولات شیری تخمیر شده حاوی پروبیوتیک
– میکروب شناسی خامه، کره، بستنی و محصولات مرتبط
– پردازش غیر حرارتی شیر و محصولات شیری برای ایمنی میکروبی
– سیستمهای ایمنی میکروبیولوژیکی برای فرآیند آماده سازی محصولات لبنی
– استراتژیهایی برای تشخیص سریع پاتوژنهای منتقله از طریق شیر
خرید و دانلود کتاب لاتین میکروب شناسی و بیوشیمی لبنیات: پیشرفت های اخیر
شما میتوانید با خرید و دانلود کتاب لاتین میکروب شناسی و بیوشیمی لبنیات: پیشرفت های اخیر از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:
۱- متن کامل کتاب لاتین میکروب شناسی و بیوشیمی لبنیات: پیشرفت های اخیر به صورت pdf
۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت
۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.