کتاب لاتین افزودنی های رنگی برای غذا ها و آشامیدنی ها (۲۰۱۵)
امروزه استفاده از طعم دهندهها و رنگها در صنعت مواد غذایی بسیار رایج شده است بنابراین نیاز است تا مواد با کیفیت بالا برای این منظور استفاده شوند تا آسیبهای حاصل از آنها به حداقل برسد. کتاب لاتین افزودنی های رنگی برای غذا ها و آشامیدنی ها جزئیاتی در مورد انواع رنگها و کیفیت آنها را برای علاقمندان مطرح میکند.
مشخصات کتاب لاتین افزودنی های رنگی برای غذا ها و آشامیدنی ها
نام کتاب: Colour Additives for Foods and Beverages
نویسنده: Micheal J. Scotter
زبان: انگلیسی
تاریخ چاپ: ۲۰۱۵
ویراست: اول
ناشر: Elsevier
تعداد فصول: ۸ فصل
تعداد صفحات: ۲۶۰ صفحه
حجم فایل: ۵ مگابایت
معرفی کتاب لاتین افزودنی های رنگی برای غذا ها و آشامیدنی ها
کتاب لاتین افزودنی های رنگی برای غذا ها و آشامیدنی ها توسط میشل جی. اسکاتر گرد آوری شده و در سال ۲۰۱۵ به چاپ رسیده است. این کتاب در ۲ بخش و ۸ فصل برای علاقمندان آماده شده است که عناوین فصول این کتاب به شرح زیر میباشد:
فصل اول: افزودنیهای رنگی غذا با منشا طبیعی
فصل دوم: افزودنیهای رنگی غذا با منشا سنتتیک
فصل سوم: بررسی اجمالی از مقررات اتحادیه اروپا و ارزیابی ایمنی برای رنگهای غذا
فصل چهارم: مقررات ایالات متحده درباره افزودنیهای رنگی در غذاها
فصل پنجم: چشم انداز صنعتی درباره پایداری رنگهای غذایی
فصل ششم: متدهای آنالیز برای کیفیت افزودنیهای رنگی و ارزیابی ایمنی
فصل هفتم: مشارکت بصری برای ادراک طعم و بو
فصل هشتم: رنگهای غذا برای محصولات نانوایی، میان وعده غذایی، مخلوط سوپ خشک و چاشنیها
خرید و دانلود کتاب لاتین افزودنی های رنگی برای غذا ها و آشامیدنی ها
شما میتوانید با خرید و دانلود کتاب لاتین افزودنی های رنگی برای غذا ها و آشامیدنی ها از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:
۱- متن کامل کتاب لاتین افزودنی های رنگی برای غذا ها و آشامیدنی ها به صورت pdf
۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت
۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.