کتاب لاتین راهنمای آنتی اکسیدان ها برای نگهداری ماده غذایی (2015)

کتاب لاتین راهنمای آنتی اکسیدان ها برای نگهداری ماده غذایی (۲۰۱۵)

 آنتی اکسیدان‌ها جلوی تشکیل رادیکال‌های آزاد در سلول را می‌گیرند و مانع ایجاد سرطان می‌شوند. کتاب لاتین راهنمای آنتی اکسیدان ها برای نگهداری ماده غذایی به نقش آنتی اکسیدان‌ها در نگهداری مواد غذایی اشاره دارد و جدیدترین یافته‌ها در این زمینه را مطرح می‌کند.

مشخصات کتاب لاتین راهنمای آنتی اکسیدان ها برای نگهداری ماده غذایی

نام کتاب: Handbook of Antioxidants for Food Preservation

نویسنده: Fereidun Shahidi

زبان: انگلیسی

تاریخ چاپ: ۲۰۱۵

ویراست: اول

ناشر: Elsevier Ltd

تعداد فصول: ۱۹ فصل

تعداد صفحات: ۵۱۵ صفحه

حجم فایل: ۷٫۴ مگابایت

کتاب لاتین راهنمای آنتی اکسیدان ها برای نگهداری ماده غذایی (2015)معرفی کتاب لاتین راهنمای آنتی اکسیدان ها برای نگهداری ماده غذایی

کتاب لاتین راهنمای آنتی اکسیدان ها برای نگهداری ماده غذایی توسط فریدون شهیدی گردآوری شده است. این کتاب در ۲ بخش و ۱۹ فصل آماده شده است. عناوین فصول این کتاب عبارتند از:

فصل اول: آنتی اکسیدان‌ها: اصول و کاربردها

فصل دوم: کاروتن‌ها و گزانتوفیل‌ها به عنوان آنتی‌ اکسیدان‌

فصل سوم: فنولیک‌های سنتتیک به عنوان آنتی اکسیدان‌ برای نگهداری غذا

فصل چهارم: شلاتورهای فلزات برای نگهداری غذا

فصل پنجم: آمینواسیدها، پپتیدها و پروتئین‌ها به عنوان آنتی اکسیدان‌ برای نگهداری غذا

فصل ششم: توکوفرول‌ها و توکوتری‌انول به عنوان آنتی اکسیدان‌ برای نگهداری غذا

فصل هفتم: ترکیبات آنتی اکسیدان‌های غذا و مشتقات لیپوفیلیزه

فصل هشتم: عصاره رزماری و مریم‌گلی به عنوان آنتی اکسیدان‌ برای نگهداری غذا

فصل نهم: عصاره چای به عنوان آنتی اکسیدان‌ برای نگهداری غذا

فصل دهم: عصاره گیاهان طبیعی به عنوان آنتی اکسیدان‌ برای نگهداری غذا

فصل یازدهم: گیاهان و ادویه‌ها به عنوان آنتی اکسیدان‌ برای نگهداری غذا

فصل دوازدهم: متدها برای ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی در غذاها

فصل سیزدهم: مداخلات سینرژیک بین آنتی اکسیدان‌های استفاده شده در نگهداری غذا

فصل چهاردهم: استفاده و اثربخشی آنتی اکسیدان‌ها در نگهداری لیپیدها

فصل پانزدهم: استفاده از آنتی اکسیدان‌ها در نگهداری روغن‌های خوراکی

فصل شانزدهم: استفاده از آنتی اکسیدان‌ها در نگهداری سیستم‌های امولسیون غذا

فصل هفدهم: استفاده از آنتی اکسیدان‌ها در نگهداری غلات و غذاهای کم رطوبت

فصل هیجدهم: استفاده از آنتی اکسیدان‌ها در محصولات غذایی آماده و پخته سرد

فصل نوزدهم: استفاده از آنتی اکسیدان‌ها در نگهداری غذاهای میان وعده

خرید و دانلود کتاب لاتین راهنمای آنتی اکسیدان ها برای نگهداری ماده غذایی

شما می‌توانید با خرید و دانلود کتاب لاتین راهنمای آنتی اکسیدان ها برای نگهداری ماده غذایی از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:

۱- متن کامل کتاب لاتین راهنمای آنتی اکسیدان ها برای نگهداری ماده غذایی به صورت pdf

۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت

۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید

قیمت 5000

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>