کتاب لاتین بیوشیمی تغذیه‌ ای: موضوعات رایج در پژوهش ‌های تغذیه (2015)

کتاب لاتین بیوشیمی تغذیه‌ ای: موضوعات رایج در پژوهش ‌های تغذیه (۲۰۱۵)

امروزه به دلیل تاثیر به سزای تغذیه در سلامتی، پژوهش‌های فراونی در این زمینه صورت می‌گیرد و کتاب لاتین بیوشیمی تغذیه ‌ای: موضوعات رایج در پژوهش ‌های تغذیه به بررسی بیوشیمیایی تغذیه پرداخته است و جدیدترین اطلاعات در این زمینه را مطرح می‌کند.

مشخصات کتاب لاتین بیوشیمی تغذیه‌ ای: موضوعات رایج در پژوهش ‌های تغذیه

نام کتاب: Nutritional Biochemistry: Current Topics in Nutrition Research

نویسنده: Chad Cox

زبان: انگلیسی

تاریخ چاپ: ۲۰۱۵

ویراست: اول

ناشر: Apple Academic Press, Inc

تعداد فصول: ۱۲ فصل

تعداد صفحات: ۲۹۷ صفحه

حجم فایل: ۴ مگابایت

کتاب لاتین بیوشیمی تغذیه‌ ای: موضوعات رایج در پژوهش ‌های تغذیه (2015)معرفی کتاب لاتین بیوشیمی تغذیه‌ ای: موضوعات رایج در پژوهش ‌های تغذیه

بیوشیمی تغذیه ‌ای: موضوعات رایج در پژوهش ‌های تغذیه توسط چاد کوکس گردآوری شده و در سال ۲۰۱۵ به چاپ رسیده است. این کتاب در ۵ بخش و ۱۲ فصل سازمان دهی شده است که عناوین برخی فصول این کتاب را در زیر مشاهده می‌کنید:

– گزارش Bellagio درباره کشاورزی سالم، تغذیه سالم، افراد سالم

– رژیم غذایی، ژنتیک و بیماری: تمرکز بر منطقه شرق میانه و آفریقای شمالی

– مصرف فروکتوز و شربت دانه‌های با فروکتوز بالا، افزایش بعد از غذای تری گلیسرید، کلسترول LDL و آپولیپوپروتئین B در مردان و زنان جوان

– درمان سندرم متابولیک بوسیله ترکیب فعالیت فیزیکی و رژیم غذایی نیازمند مصرف مطلوب پروتئین: کارآزمایی تصادفی کنترل شده

– مطالعه آینده نگر آموزش تغذیه و مکمل‌های غذایی خوراکی در بیماران آلزایمری

– فارماکوکینتیک ویتامین D3 خوراکی تک دوزه در زنان باردار و غیر باردار

– رابطه علی بین چاقی و وضعیت ویتامین D: تحلیل دو جهته مندلی تصادفی گروه‌های چندگانه

– رابطه بین فولیک اسید و ریسک اختلالات طیف اوتیسم

– درمان سلول‌های عضله انسان با مکمل‌های رژیمی متداول و افزایش سرعت سوخت و ساز و افزایش عملکرد میتوکندریایی

خرید و دانلود کتاب لاتین بیوشیمی تغذیه‌ ای: موضوعات رایج در پژوهش ‌های تغذیه

شما می‌توانید با خرید و دانلود کتاب لاتین بیوشیمی تغذیه‌ ای: موضوعات رایج در پژوهش ‌های تغذیه از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:

۱- متن کامل کتاب لاتین بیوشیمی تغذیه‌ ای: موضوعات رایج در پژوهش ‌های تغذیه به صورت pdf

۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت

۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید

قیمت 5000

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *