کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا (2015)

کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا (۲۰۱۵)

در جهان امروز با توسعه علوم مختلف انواع زیادی از روش‌های نگهداری و پردازش مواد غذایی وجود دارد که پاستوریزاسیون اشعه الکترونی از جمله آن‌هاست. کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا توضیحات کاملی در زمینه پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و روش‌های مکمل آن را ارائه داده است.

مشخصات کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا

نام کتاب: Electron Beam Pasteurization and Complementary Food Processing Technologies

نویسنده: Suresh D. Pillai & Shima Shayanfar

زبان: انگلیسی

تاریخ چاپ: ۲۰۱۵

ویراست: اول

ناشر: Elsevier

تعداد فصول: ۱۶ فصل

تعداد صفحات: ۳۳۱ صفحه

حجم فایل: ۶ مگابایت

کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا (2015)معرفی کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا

کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا توسط سورش دی. پیلایی و شیما شایانفر گرد آوری شده و در سال ۲۰۱۵ به چاپ رسیده است. این کتاب که از مجموعه کتاب‌های انتشارات وودهد مجموعه علوم غذایی، تکنولوژی و تغذیه می‌باشد در ۱۶ فصل سازمان دهی شده است که عناوین برخی فصول این کتاب عبارتند از:

- مقدمه‌ای بر پاستوریزاسیون با اشعه الکترونی در فرآوری مواد غذایی

- تکنولوژی فرآیند اشعه الکترونی برای فرآوری مواد غذایی

- پردازش مایکروویو غذاها  و ترکیب آن با پردازش اشعه الکترونی

- حرارت دهی فروسرخ غذاها و ترکیب آن با پردازش اشعه الکترونی

- بسته بندی ضد عفونی غذاها و ترکیب آن با پردازش اشعه الکترونی

- پردازش با فشار بالای غذاها و ترکیب آن با پردازش اشعه الکترونی

- بسته بندی اکتیو غذاها و ترکیب آن با پردازش اشعه الکترونی

- پردازش اشعه الکترونی غذاهای بیمارستانی

- مسیر آینده تکنولوژی اشعه الکترونی برای پردازش غذا

خرید و دانلود کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا

شما می‌توانید با خرید و دانلود کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:

۱- متن کامل کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا به صورت pdf

۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت

۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید

قیمت 5000

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>