کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا (2015)

کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا (۲۰۱۵)

در جهان امروز با توسعه علوم مختلف انواع زیادی از روش‌های نگهداری و پردازش مواد غذایی وجود دارد که پاستوریزاسیون اشعه الکترونی از جمله آن‌هاست. کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا توضیحات کاملی در زمینه پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و روش‌های مکمل آن را ارائه داده است.

مشخصات کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا

نام کتاب: Electron Beam Pasteurization and Complementary Food Processing Technologies

نویسنده: Suresh D. Pillai & Shima Shayanfar

زبان: انگلیسی

تاریخ چاپ: ۲۰۱۵

ویراست: اول

ناشر: Elsevier

تعداد فصول: ۱۶ فصل

تعداد صفحات: ۳۳۱ صفحه

حجم فایل: ۶ مگابایت

کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا (2015)معرفی کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا

کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا توسط سورش دی. پیلایی و شیما شایانفر گرد آوری شده و در سال ۲۰۱۵ به چاپ رسیده است. این کتاب که از مجموعه کتاب‌های انتشارات وودهد مجموعه علوم غذایی، تکنولوژی و تغذیه می‌باشد در ۱۶ فصل سازمان دهی شده است که عناوین برخی فصول این کتاب عبارتند از:

– مقدمه‌ای بر پاستوریزاسیون با اشعه الکترونی در فرآوری مواد غذایی

– تکنولوژی فرآیند اشعه الکترونی برای فرآوری مواد غذایی

– پردازش مایکروویو غذاها  و ترکیب آن با پردازش اشعه الکترونی

– حرارت دهی فروسرخ غذاها و ترکیب آن با پردازش اشعه الکترونی

– بسته بندی ضد عفونی غذاها و ترکیب آن با پردازش اشعه الکترونی

– پردازش با فشار بالای غذاها و ترکیب آن با پردازش اشعه الکترونی

– بسته بندی اکتیو غذاها و ترکیب آن با پردازش اشعه الکترونی

– پردازش اشعه الکترونی غذاهای بیمارستانی

– مسیر آینده تکنولوژی اشعه الکترونی برای پردازش غذا

خرید و دانلود کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا

شما می‌توانید با خرید و دانلود کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:

۱- متن کامل کتاب لاتین پاستوریزاسیون اشعه الکترونی و تکنولوژی های مکمل پردازش غذا به صورت pdf

۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت

۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید

قیمت 5000

1 پاسخ
  1. شیما شایانفر
    شیما شایانفر says:

    کاش حداقل دسترنج این همه کار رو به صورت رایگان در اختیار علاقمندان قرار می دادید!

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *