کتاب لاتین تغذیه و حس (2015)

کتاب لاتین تغذیه و حس (۲۰۱۵)

همه ما تا حدی از تاثیرات تغذیه بر وضع سلامتی‌مان آگاهیم و باید این مسئله را در نظر داشته باشیم که حواس پنج گانه ما در انتخاب غذا به ما کمک می‌کنند. به عنوان مثال عطر، بو و مزه و شکل غذا در انتخاب آن جزء اصلی‌ترین عوامل‌اند، از طرف دیگر ما از طریق تغذیه می‌توانیم برخی از حس‌های خود مثلا بینایی را تا حدی تقویت کنیم. کتاب لاتین تغذیه و حس ارتباط بین ارتباطات بین بویایی، شنوایی و احساس را با غذاها بررسی می‌کند و جدیدترین یافته‌ها در این زمینه را ارائه می‌دهد.

مشخصات کتاب لاتین تغذیه و حس

نام کتاب: Nutrition and Sensation

نویسنده: Alan R. Hirsch

زبان: انگلیسی

تاریخ چاپ: ۲۰۱۵

ویراست: اول

ناشر: Taylor & Francis Group, LLC

تعداد فصول: ۱۴ فصل

تعداد صفحات: ۳۴۰ صفحه

حجم فایل: ۳ مگابایت

 

کتاب لاتین تغذیه و حس (2015)معرفی کتاب لاتین تغذیه و حس

کتاب لاتین تغذیه و حس آلان آر. هیرسچ نوشته شده است و در سال ۲۰۱۵ به چاپ رسیده است. این کتاب در ۱۴ فصل سازمان دهی شده است که عناوین فصول این کتاب در زیر آمده است:

– تاریخچه مزه کردن

– اختلالات: نقش‌های در حال ظهور در انتخاب غذا، عدم تکافوی ماده غذایی و اختلال عملکرد هضم

– بویایی

– مزه و انتخاب غذا

– ارزیابی جسمی روانی تجربه دهان انسان

– نگاه کنید و غذا را احساس کنید

– سیستم شنوایی و تغذیه

– تاثیرات chemosensory بر خوردن و آشامیدن و میانجیگری شناختی آن‌ها

– بررسی chemosensation برای کاهش وزن

chemosensation برای افزایش مصرف ماده غذایی در بیماران سرطانی

خرید و دانلود کتاب لاتین تغذیه و حس

شما می‌توانید با خرید و دانلود کتاب لاتین تغذیه و حس از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:

۱- متن کامل کتاب لاتین تغذیه و حس به صورت pdf

۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت

۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *