کتاب لاتین کیفیت رژیم غذایی آمریکایی ها (2009)

کتاب لاتین کیفیت رژیم غذایی آمریکایی ها (۲۰۰۹)

الگوهای مصرف غذا و مواد غذایی مختلف در میان مردمان کشورهای مختلف و فرهنگ‌‌های گوناگون تفاوت‌های زیادی دارد. مردمان هر منطقه بر اساس شرایط آب و هوایی و نیازهایی که دارند مواد غذایی خاصی را بیشتر مصرف می‌نمایند. کتاب لاتین کیفیت رژیم غذایی آمریکایی ها به بیان مطالبی در خصوص مواد غذایی مصرفی آمریکایی‌ها، الگوهای تغذیه و وعده‌های غذایی و میان وعده‌های آنان پرداخته است و در این زمینه مطالبی جدید و مفید را برای علاقمندان این حوزه ارائه می‌دهد.

مشخصات کتاب لاتین کیفیت رژیم غذایی آمریکایی ها

نام کتاب: Diet Quality of Americans

نویسنده: Nancy Cole & Mary Kay Fox

زبان: انگلیسی

تاریخ چاپ: ۲۰۰۹

ویراست: اول

ناشر: Nova Science Publishers, Inc

تعداد فصول: ۷ فصل

تعداد صفحات: ۲۴۵ صفحه

حجم فایل: ۳٫۴ مگابایت

 

کتاب لاتین کیفیت رژیم غذایی آمریکایی ها (2009)

 معرفی کتاب لاتین کیفیت رژیم غذایی آمریکایی ها

کتاب لاتین کیفیت رژیم غذایی آمریکایی ها توسط نانسی کول و ماری کای فوکس نوشته شده و در سال ۲۰۰۹ به چاپ رسیده است. این کتاب جزء مجموعه کتاب‌های پیشرفت‌ پژوهش تغذیه و رژیم غذایی محسوب می‌گردد. کتاب حاضر در ۷ فصل و ۳ ضمیمه سازمان دهی گردیده است که عناوین فصول این کتاب را در زیر مشاهده می‌کنید:

فصل اول: مقدمه

فصل دوم: مصرف معمول روزانه ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر

فصل سوم: مصرف انرژی

فصل چهارم: الگوهای وعده غذایی و میان وعده

فصل پنجم: انتخاب غذا

فصل ششم: شاخص تغذیه سالم

فصل هفتم: نتایج

خرید و دانلود کتاب لاتین کیفیت رژیم غذایی آمریکایی ها

شما می‌توانید با خرید و دانلود کتاب لاتین کیفیت رژیم غذایی آمریکایی ها از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:

۱- متن کامل کتاب لاتین کیفیت رژیم غذایی آمریکایی ها به صورت pdf

۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت

۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *