مقیاس هیجان خواهی زاکرمن (SSS-V)

مقیاس هیجان خواهی زاکرمن (SSS-V)

زاکرمن هیجان خواهی را به این صورت تعریف کرده است: صفتی که ویژگی آن، جستجوی هیجان و تجربه متنوع، تازه، پیچیده و جدید و میل پرداختن به خطرهای بدنی، اجتماعی و مالی به خاطر خود این تجربه‌ها است. وی هیجان‌خواهی را دارای چهار بعد دانسته است: هیجان خواهی و ماجراجویی؛ تجربه جویی؛ بازداری‌زدایی؛ حساسیت نسبت به یکنواختی. افزون بر این، زاکرمن هیجان خواهی را به عنوان نیاز افراد برای رسیدن به یک سطح بهینه برانگیختگی و حفظ آن توصیف می‌کند. به عقیده زاکرمن، سطح بهینه برانگیختگی افراد هیجان‌طلب، بالاتر از افرادی است که این ویژگی را ندارند. با وب سایت دانلود پرسشنامه ایران تحقیق همراه باشید.

معرفی مقیاس هیجان خواهی زاکرمن (SSS-V)

مقیاس هیجان خواهی زاکرمن (SSS-V)  توسط زاکرمن، آیزنک و آیزنک در سال ۱۹۷۸ ساخته شده است و معادل انگلیسی آن Sensation Seeking Scale-V است. این مقیاس، ابزار جدیدی است که به منظور استفاده متخصصان و روان‌شناسان در زمینه ارزشیابی صفت هیجان‌خواهی تهیه و تدارک گردیده است. این مقیاس یک توصیف کلی از صفت هیجان‌خواهی با سنجش چهار عامل فرعی (هیجان‌خواهی، تجربه‌طلبی، گریز از بازداری و ملال‌پذیری) را به دست می‌دهد و برای هر یک از عامل‌ها ۱۰ ماده مقیاس در نظر گرفته شده است. این مقیاس شامل ۴۰ ماده دو جزئی است که در هر ماده، یکی از دو جزء، بیان کننده میزان هیجان‌خواهی فرد است و جزء دوم، حالت عکس را دارد.

نمره گذاری مقیاس هیجان خواهی زاکرمن (SSS-V)

در فایل آماده شده توسط موسسه ایران تحقیق نمره گذاری مقیاس هیجان خواهی زاکرمن (SSS-V) به صورت کامل و به همراه دستوالعمل محاسبه زیرمقیاس‌ها آمده است.

خرید و دانلود مقیاس هیجان خواهی زاکرمن (SSS-V)

شما می‌توانید با خرید و دانلود مقیاس هیجان خواهی زاکرمن (SSS-V) از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:

۱- ارائه به صورت پکیج کامل برای اولین بار در ایران

۲- دریافت فایل pdf پرسشنامه هیجان خواهی بدون آرم یا لوگو

۳- روایی و پایایی کامل پرسشنامه هیجان خواهی با رفرنس‌های معتبر ایرانی و خارجی

۴- نمره‌گذاری کامل پرسشنامه هیجان خواهی

۵- پایه‌های نظری هیجان خواهی

۶- سابقه و تاریخچه ساخت پرسشنامه هیجان خواهی

۷- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *