پرسشنامه شخصیت مرزی (BPI)

شخصیت مرزی الگوی فراگیر بی‌ثباتی در روابط بین فردی، خودانگاره و عواطف، به همراه تکانشگری، رفتارهای خودکشی، احساس‌های مزمن پوچی و اندیشه‌پردازی پارانویایی گذرا و مرتبط با تنیدگی است که در اویل بزرگسالی آغاز شده و در زمینه‌های گوناگون خود را نشان می‌دهد. کرنبرگ در سال ۱۹۶۷ در یک الگوی نظری سازمان شخصیت بهنجار، مرزی و نابهنجاری را در چارچوب یک پیوستار نشان داده است. در الگوی فوق، سازمان شخصیت در سه سطح از هم متمایز هستند: روان‌آزدگی، مرزی و روان‌گسستگی. کرنبرگ معتقد است پاره‌ای از اختلالات شخصیت که در DSM ها بدان اشاره شده است، ریشه در سازمان شخصیت مرزی دارند. بیماران مبتلا به اختلال شخصیت مرزی در مرز بین روان آزردگی و روان گسستگی قرار گرفته و با بی‌ثباتی فوق العاده عاطفی، خلق، رفتار و مشکلات مربوط به روابط موضوعی مشخص می‌گردند. با وب سایت دانلود پرسشنامه ایران تحقیق همراه باشید.

معرفی پرسشنامه شخصیت مرزی (BPI)

پرسشنامه شخصیت مرزی (BPI) توسط لیشنرنیگ در سال ۱۹۹۹ و به منظور سنجش صفات شخصیت مرزی در نمونه‌های بالینی و غیربالینی ساخته شده و به صورت بلی و خیر جواب داده می‌شود. این پرسشنامه در اصل مقیاسی ۵۳ ماده‌ای است که بر اساس مفهوم کرنبرگ از سازمان‌بندی شخصیت مرزی و همچنین ملاک‌های تشخیصی DSM-IV ساخته شده است. دو سوال آخر این پرسشنامه در هیچ یک از طبقات عاملی یا سایر طبقات این پرسشنامه قرار نمی‌گیرند و نمره آن‌ها در نمره نهایی فرد نیز محاسبه نمی‌شود و به همین دلیل در نسخه ایرانی حذف شده است.

نمره گذاری پرسشنامه شخصیت مرزی (BPI)

همکاران ما در بخش روانشناسی موسسه ایران تحقیق اقدام به آماده سازی نمره گذاری کامل پرسشنامه شخصیت مرزی (BPI) کرده‌اند. در این فایل علاوه بر چهار زیرمقیاس، یک عامل ۲۰ سوالی نیز وجود دارد که از آن برای بدست آوردن نمره برش استفاده می‌شود.

پرداخت و دانلود پرسشنامه شخصیت مرزی (BPI)

شما می‌توانید با خرید و دانلود پرسشنامه شخصیت مرزی (BPI) از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:

۱- ارائه به صورت پکیج کامل برای اولین بار در ایران

۲- دریافت فایل pdf پرسشنامه بدون آرم یا لوگو

۳- پایایی و روایی ایرانی و خارجی با رفرنس معتبر

۴- نمره‌گذاری کامل پرسشنامه شخصیت مرزی (BPI)

۵- سابقه و تاریخچه ساخت پرسشنامه شخصیت مرزی (BPI)

۶- پایه‌های نظری مرتبط با اختلال شخصیت مرزی

۷- پاسخگویی سریع به سوالات شما

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *