بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بدینوسیله به اطلاع متخصصان و علاقمندان می‌رساند که بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ بیست و دوم و بیست و سوم مهر ماه ۱۳۹۴ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان برگزار خواهد شد. برگزاری این کنفرانس به منظور ایجاد فضایی مناسب برای اجتماع متخصصان و علاقمندان برای تبادل اطلاعات درباره آخرین دستاوردهای حوزه صنایع غذایی تدارک دیده شده است. با توجه به حمایت نهادهای معتبر علمی کشور از جمله پایگاه علمی سیویلیکا از این کنگره و نیز مزایای بیساری که دبیرخانه بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران برای شرکت کنندگان در نظر گرفته است، شرکت در آن به تمامی دانشجویان و علاقمندان این حوزه از علم برای گسترش دانش و نیز تقویت رزومه پژوهشی خود توصیه می‌گردد. محورهای بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در ذیل آمده است.

محورهای بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

محور اول: روش‌های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی 

محور دوم: روش‌های نوین پایش کیفیت در صنایع غذایی 

محور سوم: نانوتکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی 

محور چهارم: میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی 

محور پنجم: مدل سازی در فرآیندهای مواد غذایی 

محور ششم: غذاهای عملگرا  

محور هفتم: غنی سازی مواد غذایی

محور هشتم: جایگزین‌های طبیعی افزودنی‌های سنتزی 

محور نهم: ریزپوشانی در صنایع غذایی

محور دهم: بسته بندی های نوین مواد خوراکی 

محور یازدهم: فرآوری پسمانده‌های صنایع غذایی 

و سایر پژوهش‌ها در صنایع غذایی

مزایای شرکت در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

– ارائه گواهی معتبر به شرکت کنندگان در کنگره و ارائه دهندگان مقالات

– نمایه شدن مقالات در پایگاه علمی سیویلیکا

– آشنایی با جدیدترین یافته‌های حوزه علوم و صنایع غذایی

– چاپ مقالات برتر در مجلات علمی پژوهشی

تاریخ‌های مهم بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

آخرین مهلت ارسال مقالات: ۳۱ مرداد ماه ۱۳۹۴

اعلام نتایج داوری مقالات: ۲۰ شهریور ماه ۱۳۹۴

زمان برگزاری کنگره: ۲۲ و ۲۳ مهر ماه ۱۳۹۴

مکان برگزاری کنگره: مشهد مقدس

وبسایت کنگره: www.23ncfst.ir

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *