کتاب لاتین غذا های کاربردی: اصول و تکنولوژی (2009)

کتاب لاتین غذا های کاربردی: اصول و تکنولوژی (۲۰۰۹)

غذاهای کاربردی یک سری مواد غذایی هستند که مناسب سلامتی بدن می‌باشند و برای بهبودی و بازگرداندن سلامتی استفاده می‌گردند. از جمله غذاهای کاربردی می‌توان به سویا، ماست، برخی ادویه‌ها، سبزیجات و میوه‌ها و به ویژه انواع تیره و موارد دیگری اشاره نمود. امروزه با پیشرفت علوم و تکنولوژی تلاش‌های فراوانی صورت می‌گیرد تا این گروه از مواد غذایی به طور گسترده تری وارد بازار مصرف گردند. کتاب لاتین غذا های کاربردی: اصول و تکنولوژی هم به بیان مواد غذایی مفید برای بدن از جمله سبوس، ویتامین، آنتی اکسیدان‌های موجود در برخی مواد غذایی و سایر موارد پرداخته است و اطلاعات مفیدی را در این حوزه دز اختیار علاقمندان قرار می‌دهد.

مشخصات کتاب لاتین غذا های کاربردی: اصول و تکنولوژی

نام کتاب: Functional Foods: Principles and Technology

نویسنده: Mingruo Guo

زبان: انگلیسی

تاریخ چاپ: ۲۰۰۹

ویراست: اول

ناشر: CRC Press

تعداد فصول: ۹ فصل

تعداد صفحات: ۳۸۸ صفحه

حجم فایل: ۶ مگابایت

 

کتاب لاتین غذا های کاربردی: اصول و تکنولوژی (2009)

 معرفی کتاب لاتین غذا های کاربردی: اصول و تکنولوژی

کتاب لاتین غذا های کاربردی: اصول و تکنولوژی توسط پروفسور مینگرو گو نوشته شده و در سال ۲۰۰۹ به چاپ رسیده است. کتاب حاضر در ۹ فصل سازمان دهی گردیده است که عناوین برخی فصول این کتاب را در زیر مشاهده می‌کنید:

فصل اول: مقدمه

فصل دوم: آنتی اکسیدان‌ها

فصل سوم: فیبر رژیم غذایی

فصل چهارم: پره بیوتیک و پروبیوتیک

فصل پنجم: لیپیدها

فصل ششم: ویتامین‌ها

فصل هفتم: سبوس

فصل هشتم: نوشیدنی‌های ورزشی

فصل نهم: شیر انسان

خرید و دانلود کتاب لاتین غذا های کاربردی: اصول و تکنولوژی

شما می‌توانید با خرید و دانلود کتاب لاتین غذا های کاربردی: اصول و تکنولوژی از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:

۱- متن کامل کتاب لاتین غذا های کاربردی: اصول و تکنولوژی به صورت pdf

۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت

۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *