کتاب لاتین تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها (2007)

کتاب لاتین تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها (۲۰۰۷)

در طی فعالیت بدنی و تمرینات ورزشی باید به نوع رژیم غذایی و مواد غذایی مصرفی توجه ویژه‌ای نمود. کتاب لاتین تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها به بیان جزئیاتی در خصوص انواع چربی‌ها و اسید آمینه‎‌های مصرفی می‌پردازد و مطالبی را در این خصوص ارائه می‌دهد.

مشخصات کتاب لاتین تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها

نام کتاب: Sports Nutrition: Fats and Proteins

نویسنده: Judy A. Driskell

زبان: انگلیسی

تاریخ چاپ: ۲۰۰۷

ویراست: اول

ناشر: Taylor & Francis Group, LLC

تعداد فصول: ۱۶ فصل

تعداد صفحات: ۴۰۲ صفحه

حجم فایل: ۵٫۳ مگابایت

کتاب لاتین تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها (2007)

 معرفی کتاب لاتین تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها

کتاب لاتین تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها توسط جودی ای. دریسکل گرد آوری شده و در سال ۲۰۰۷ به چاپ رسیده است. کتاب حاضر در ۴ بخش و ۱۶ فصل آماده شده است که عناوین فصول این کتاب در زیر ذکر گردیده‌اند:

فصل اول: مقدمه‌ای بر تغذیه ورزشی: چربی‌ها و پروتئین‌ها

فصل دوم: چربی‌های کل، چربی‌های اشباع و کلسترول

فصل سوم: تری گلیسریدهای زنجیره متوسط

فصل چهارم: اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶

فصل پنجم: لینولئیک اسید کونژوگه

فصل ششم: اکتاکوزانول و روغن جوانه گندم

فصل هفتم: پروتئین: کمیت و کیفیت

فصل هشتم: پروتئین‌های کشک، کازئین و سبوس

فصل نهم: کراتین

فصل دهم: گلوکزآمین و کندروئیتین سولفات

فصل یازدهم: کراتینین

فصل دوازدهم: بتا هیدروکسی بتا متیل بوتیرات

فصل سیزدهم: آمینواسیدهای زنجیره منشعب

فصل چهاردهم: گلوتامین

فصل پانزدهم: دیگر آمینواسیدهای منحصر به فرد

فصل شانزدهم: نسبت‌های توصیه شده کربوهیدرات‌ها به چربی‌ها به پروتئین‌ها در رژیم‌ها

خرید و دانلود کتاب لاتین تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها

شما می‌توانید با خرید و دانلود کتاب لاتین تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:

۱- متن کامل کتاب لاتین تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها به صورت pdf

۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت

۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید

قیمت 5000

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *